MoMeNTen in bubbels | Boekje

24/10/2020 > 24/10/2021
Basis: € 10,00
Filosofie
Lange berichttekst: 

Het TIJDcongres, het eindpunt van MoMeNT’20 is dit jaar helaas niet kunnen doorgaan. Het was een zware, noodzakelijke beslissing.  

Gelukkig is er ook nog goed nieuws. De dagboekfragmenten van de zes schrijvers: musicoloog en Beethovenkenner Jan Caeyers, schrijfster en columniste Dalilla Hermans, de net afgestudeerde Tongerse cultuurjournaliste Sarah Logtman, journaliste en bestuurder Bieke Purnelle, theatermaker en acteur Louis Van der Waal en zanger, schrijver, acteur en regisseur Pieter Embrechts, werden gebundeld in MoMeNTen in bubbels. Een unieke uitgave prachtig vormgegeven door Paul Verrept.

Anders dan iemand had kunnen voorspellen is deze bundel een TIJDsdocument van een uitzonderlijk jaar waarin een virus de hoofdrol opeist, ook aan de eindmeet. Net dus daardoor zal MoMeNTen in bubbels boeiend blijven.

Het boekje kan gekocht worden in de Standaardboekhandel te Tongeren, waarvoor onze oprechte waardering voor de sympathieke medewerking hiervoor ten tijden van corona. Wie de deur niet wil uitkomen kan het boekje online aanschaffen waarna wij deze opsturen via de post.

KLIK HIER OM 'MoMeNTeN in bubbels' ONLINE TE KOPEN

 

OPGELET | Hoe te bestellen?

Opsturen via de post - klik bij levering op 'verzenden per post'

De mail die u ontvangt na aankoop dient enkel als aankoopbewijs en hoeft u verder geen aandacht aan te schenken.

 


CREDITS

Dagboekschrijvers:
Jan Caeyers, Pieter Embrechts, Dalilla Hermans, Sarah Logtman, Bieke Purnelle, Louis van der Waal

Vormgever:
Paul Verrept